Last night a DJ

Het project ” Last night a d.j. ” groeide in de geest van zanger, acteur en super entertainer Eric Baranyanka.

Eric is ons allerbekend als de immer vrolijke zanger van De Ketnetband maar ook als zanger van funk band Family Duck, soul band Eric B’s  Soultrain en de wereldmuziek formatie, The Nile. Daar naast is Eric Baranyanka ook bekend als acteur in allerlei tv series en als musical artiest zoals de geest in Alladin en broeder Lorenzo in Romeo en Julia.

Eric droomde al een paar jaar om met een blazerssectie, die hij nu vond bij zijn schoonbroer Lode Jansen aka ” Louis Johnson ”  op trompet en Eric’s  muzikale broeder Luc Wielockx op saxofoon, een show te brengen met een dj. Maar eerst moest hij de juiste d.j. vinden !

Toen dj’s Serge Raeymakers en Daniël Bovie in het voorjaar beroep op hem deden om het nummer ” Karibu ” van het dance project ” Lago ” af te werken wist Eric meteen dat hij bij de juiste mannen zat. En ja, this is it !

” LAST NIGHT A DJ ” staat voor zeer trendy lounge en dance grooves, gebracht door dj Daniël Bovie, prachtige jazzy blazers en de sterke soul stem van Eric Baranyanka die het geheel lekker doet swingen.

Kortom een must voor wie graag uit de bol gaat.